Microsoft Office Professional Plus 2019 – Telefonos aktiválás

7.990Ft

Egyéb tulajdonságok
Platform: Windows
Szoftvercsalád: Microsoft Office Professional Plus
Költöztethető: Nem
Aktiválási mód: Telefonos aktiválás
Tulajdonságok: Kiadványszerkesztő Prezentáció készítő Táblázatkezelő Levelezőprogram Szövegszerkesztő Jegyzetkészítő Adatbázis-kezelő
*A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
Kategória:

Leírás

A telepítéshez Windows 10 operációs rendszer szükséges.

A szoftvert IDE kattintva tudja letölteni

Egyszeri telepítésre alkalmas a telefonos aktiválás által.

 

Az Office Pro Plus 2019 magába foglalja:

  • Word 2019 – A sima szövegeket modern megjelenésű és jól strukturált dokumentumokká alakíthatja, képeket, grafikonokat vagy linkeket adhat hozzá, és kihasználhatja az alkalmazás funkcióinak széles skáláját. Újonnan szerkesztheti a PDF dokumentumokat, élvezheti a speciális helyesírás-ellenőrzést, vagy beillesztheti az online videókat a dokumentumaiba.

  • Excel 2019 – Tartsa nyomon a pénzügyeit, hozzon létre grafikonokat, statisztikákat, vagy egyszerűen készítsen elrendezett listákat számtalan tétellel. Az Excel segít összegyűjteni, elemezni és rendezni az adatait, miközben professzionális és vonzó formát nyújt. Ráadásul az új “Mondd nekem” keresőmező azt javasolja, hogy milyen funkciót használjon az írása alapján.

  • Powerpoint 2019 – Hatékony megoldás gyönyörű és lenyűgöző diavetítés prezentációk létrehozásához bármilyen alkalomra (legyen az iskolai projekt bemutató vagy a “séta az emlékek útján” a legjobb barátod esküvőjére). Számos szövegszerkesztési lehetőség mellett képeket, videókat, weboldalakat vagy zenéket is hozzáadhat, hogy egy teljesen új szintre helyezze a bemutatót!

  • OneNote 2019 – Az egyik legfejlettebb és leghatékonyabb eszköz a jegyzetek egyszerű rendszerezéséhez. Készítsen megjegyzéseket, amelyekre szüksége van – szöveg, kép, hang, weboldal vágása, Excel-diagram vagy dokumentum előnézete.A OneNote-tal pillanatok alatt rendezheti jegyzeteit amelyek mindig kéznél lesznek.

  • Outlook 2019 – A Microsoft Outlook lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a postaláda átláthatósága érdekében mappastruktúrákat hozzanak létre, továbbá lehetőséget biztosít feladatlisták készítésére, címjegyzékek kezelésére és a határidők naptárban történő rögzítésére is.

  • Access 2019 – Az Access funkciókban gazdag platformot kínál az adatbázis-alkalmazások fejlesztéséhez. Az adatbázis-alkalmazások olyan számítógépes programok, amelyek lehetővé teszik az adatok tárolását és kezelését, emellett az üzleti feladatok logikáját (alkalmazáslogikát) követő felhasználói felületet is biztosítanak.

  • Publisher 2019 – A Publisher appal látványos, profi megjelenésű kiadványokat készíthet anélkül, hogy rengeteg pénzt kellene fordítania egy bonyolult asztali kiadványszerkesztő alkalmazásra.

 

A mennyiségi szerződésből származó szoftverlicencek az eredeti eladó tiltása ellenére is az eredeti hardverkötöttség nélkül jogtisztán továbbértékesíthetők az EU 2009/24/EK irányelve, valamint az Európai Bíróság 2012-es C-128/11. határozata alapján.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Microsoft Office Professional Plus 2019 – Telefonos aktiválás” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.